vanzari@piscineo.ro

ph

1. Regulator pH.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE COD
65 RON PH minus granule - 5 kg PH-5
155 RON PH minus granule -sac 25 kg PH-25
105 RON PH plus granule -5 kg PH+5
160 RON PH minus lichid - 20 L PH-20
Detalii

Pentru a avea o apa cristalina si curata in piscina, trebuie sa fie indeplinite conditiile urmatoare: a. un sistem de filtrare bine dimensionat b. un tratament chimic corespunzator c. curatarea constanta a fundului piscinei, a peretilor si a zonei inconjuratoare piscinei PH-ul este principalul element care trebuie verificat in apa unei piscine. Valoarea ideala este de 7,2-7,4. Aceasta valoare asigura o maxima eficienta in actiunea dezinfectantului. O valoare mult prea mare duce la dezvoltarea rapida a microorganismelor care nu pot fi distruse deoarece dezinfectantul nu este 100% eficient. O valoare mult prea mica duce la iritatii ale pielii si ochilor, coroziunea unor parti metalice din piscina. PH-ul se corecteaza cu ajutorul testerelor speciale pentru piscina.

clor

2. Clor cu dizolvare rapida sau lenta..

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE COD
155 RON Clor rapid granulat - 5 kg CRG5
1400 RON Clor rapid granulat - 50 kg CRG50
165 RON Clor Lichid - 20L CL20
Detalii

Este un dezinfectant care omoara si nu mai permite dezvoltarea microorganismelor in apa.Contine un procent ridicat de substanta activa 90'-95' si este foarte eficient.

clor

3. Clor cu 5 Actiuni.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE COD
170 RON Clor cu 5 actiuni tablete 200g - 5 kg, clor 80% C5T5
1490 RON Clor cu 5 actiuni tablete 200g - 50 kg , clor 80% C5T50
Detalii

Tabletele multifunctionale combina 5 actiuni intr-un singur produs: clor, antialge, floculant, stabilizator pentru clorul liber, clarifiant. Este produsul ideal pentru dezinfectarea apei din piscina, contine 80% clor activ.

oxigenactiv

4.Solutii Curatare.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE COD
65 RON Solutie curatare perete (calciu, alge, pete maronii) CP
65 RON Solutie curatare linia apei (ulei, smog) CLA
Detalii

Dupa cum se stie oxigenul este cel mai puternic oxidant, de zece ori mai puternic decat clorul, si are un mare efect antibactericid impotriva microorganismelor. Unul din marile avantaje cand se trateaza apa din piscina cu acest produs este lipsa mirosului ca in cazul clorului.

brom

5.Neutralizator Brom-Clor.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE COD
130 RON Clor-Brom minus 5kg, granulat BR
Detalii

Bromul face parte din aceeasi categorie ca si clorul, are un efect puternic de oxidare in acelasi timp fara a emite mirosuri. Datorita acestui lucru si a rezistentei sale la temperaturi ridicate se foloseste ca dezinfectant principal pentru SPA-uri si pentru Piscine cu temperatura apei ridicate.

alga

6. Antialge, solutie lichida.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE COD
90 RON Algicid - 5 L AL5
265 RON Algicid - 25 L AL25
Detalii

Previne dezvoltarea de alge in apa din piscina. Algele se dezvolta in apa daca nu sunt luate masuri preventive, sunt microorganisme aduse de vant si de ploi iar cand ajung in apa se dezvolta. Se adauga periodic in functie de concentratia produsului.

floculant

7. Floculant, solutie lichida coagulanta.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE COD
75 RON Floculant - 5 L FL5
265 RO Floculant - 25 L FL25
Detalii

Exista cazuri in care sunt microparticule in apa ce nu pot fi retinute de filtru. Atunci se foloseste floculant care strange microparticulele in particule ce pot fi retinute de nisipul filtrant.