vanzari@piscineo.ro

hidroizolatie

1. Hidroizolatie Bicomponenta.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE SAC+Bidon
340 RON Hidroizolatie BASF Masterseal 525 25KG + 8L
355 RON Hidroizolatie MAPEI Mapelastic 25KG + 8L
378 RON Hidroizolatie Isomat Elastic 25KG + 10L
Detalii

Hidroizolatie din ciment polimer modificat. Descriere: Este un material hidroizolator din ciment, produs din doua componente acrilice modificate, flexibile, care necesita doar amestecarea la fata locului, pentru a produce o cimentare vizibila si impereabila. Aplicarea: Se foloseste pentru captusirea bazinelor de inot sau a bazinelor de apa. Umplerea si acoperirea gaurilor si crapaturilor asigura etansarea completa impotriva apei. Proprietati: 1 mm de invelis asigura un strat anticarbonator echivalent cu circa 80 de cm de ciment. Un strat de 2mm din acest hidroizolator etanseaza si rezista la o presiune de peste 7 Bar. Are o excelenta aderenta. Are, de asemenea, aderenta atat la suprafete poroase cat si neporoase. Nu este toxic; este ideal pentru contactul cu apa potabila. Are o rezistenta ridicata la dioxidul de carbon si la difuzarea ionilor de clorura. Continut: Acest hidroizolator contine pudra uscata formata in special din ciment, quartz din nisip si umplutura reactiva, amestecuri lichide de co-polimeri si alte ingrediente. Ambalaj : doze de 33 kg, 25kg de pudra si 8 l de lichid. Dozarea: 0.32 l de lichid la 1 kg de ciment, in proportie 1:3. Consum: 3.0-4.0 kg/m2 pentru apa sub presiune si straturi de 2.5mm grosime.

adeziv

2. Adeziv pentru mozaic.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE SAC
80 RON Adeziv CRON CT110 25Kg
110 RON Adeziv BASF 25Kg
110 RON Adeziv MAPEI Keraflex 25Kg
110 RON Adeziv AK22 25 Kg
Detalii

Adeziv elastificator cu mari parametri de calitate pentru lipirea oricaror tipuri de placi, pietrelor naturale si caramizilor. Proprietati: Rezistent la umiditate si inghet. Asigura un strat elastic aderent care impiedica aparitia crapaturilor in placi. Rezistenta mare la lipire. Nu contine azbest. Aplicarea: Lipirea placilor ceramice, teracota, mozaicului de sticla, obiectelor etanse la apa pentru pereti si pardoseli. Se foloseste pentru suprafete interne si externe unde este necesar un mare grad de aderenta a suprafetelor si o protectie impotriva umezelii. Poate fi aplicat pe suprafete cu tencuieli de ciment si gips, prefabricate de beton. Se foloseste si la sistemele de incalzire a pardoselilor. Ambalaj: 25 kg. Consumul: 2 kg/mp in functie de marimea dintilor uneltei,latimea bazei si felul placii. Culoarea: Alba

chit

3. Chit Impermeabil pentru rosturi.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE SAC
110 RON Chit Rosturi BASF 20Kg
248 RON Chit Rosturi MAPEI 23Kg
122 RON Chit Isomat 20Kg
Detalii

Material elastificator, hidrofug, pe baza de ciment folosit pentru umplerea rosturilor. Utilizarea: Se foloseste la suprafete de interior si exterior. Poate fi folosit deasupra pardoselei cu sistem de incalzire, pardoselei din lemn, suprafetelor de beton si al altor suprafete cu influiente mari de temperatura si uzura. Ambalaj: 20 kg Consum: 0,5-1,5 kg/mp in functie de marimea placii si latime rosturilor. Pentru mozaic de sticla: 1 kg/mp., Pentru ceramica: 1,5kg/mp Culoare: Alb.

hidroizolatie

4. HIDROIZOLATIE AQUAMAT PENETRATE.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE SAC
220 RON Sac 20Kg 20Kg
Detalii

Mortar hidroizolant pe baza de ciment. Intra in structura betonului si il hidroizoleaza. Ramane permanent activ oferind protectie impotriva apei. Obtureaza fisurile capilare chiar si dupa reaparitia acestora. Consum: 1,5 kg/mp. Culoare: GRI.

hidroizolatie

5. HIDROIZOLATIE AQUAMAT FLEX.

PRET / buc. (TVA inclusa.) DESCRIERE SAC
270 RON Sac 25Kg+8L 20Kg
Detalii

Mortar hidroizolant aplicabil cu bidineaua, flexibil, din doi componenti. Similar cu AQUAMAT, dar mai adecvat pentru suprafete care prezinta sau se asteapta sa prezinte fisuri capilare, din cauza dilatatiilor-contractiilor sau vibratiilor. Este ideal pentru utilizarea pe suprafete ce se vor acoperi cu placi, pentru rezervoare ingropate, pentru bazine de apa potabila, conform W-347. Consum: 2-4 kg/mp.

banda

6. Banda Constructii.

COD DESCRIERE - Nisip Cuartos PRET (TVA inclusa)
1 Banda Waterstop 1520 / ML 27 RON
2 Banda Impermeabilizare 50m / Buc. 346 RON
Detalii

1.Banda speciala Waterstop 1520 dintr-o combinatie de betonit si cauciuc. Este adecvata pentru astuparea-impermeabilizarea rosturilor de lucru in elemente de beton (de ex. imbinarea dintre placa si zid). Consum: in functie de aplicare.

2.Banda speciala pentru impermeabilizare rosturi si racorduri realizata din material termoplastic elastomeric pentru impermeabilizarea spatiilor umede; Consum: in functie de aplicare; Ambalaj: rola de 12cm x 50m, Culoare: GRI.